Over mezelf

Ik ben Jordy Duivenvoorde en ben nu 15 jaar timmerman. Gedurende 10 jaar ben ik werkzaam geweest bij een middel grote aannemer. Als kleine jongen was ik al onder de indruk van het mooie vak en heb ik ook nooit getwijfeld over wat ik wilde. De keuze was dus ook al vroeg op de basis school gemaakt: ik zou alles op alles gaan zetten om een goede vakman te worden.

Na de basisschool ben ik dus ook heel logisch naar een technische school gegaan om vervolgens in de derde klas voor “hout” te kiezen. Op de KTS in Voorhout is dus de basis gelegd voor een mooie toekomst. Daar heb ik alles met plezier doorlopen en deze tijd met een leuke stage goed afgerond.

Na de KTS ben ik doorgestroomd naar het ROC om daar de primaire en de voortgezette opleiding te volgen. In het eerste jaar van het ROC ging ik al snel op stage. Ik kwam toen bij Heembouw terecht. Ik mocht aan het werk bij een mooie verbouwing van een vrijstaande woning. Ik had dus gelijk mooi werk en tevens een leuke en goede stage begeleider. De sfeer was goed. Mijn stagebegeleider heeft er voor gezorgd dat ik het werken/leren traject ben gaan volgen. Dit is de beste keuze uit mijn loopbaan geweest, want je kunt op geen betere manier ervaring opdoen dan in de praktijk.

Bij deze aannemer heb ik dus de kans gehad zoveel mogelijk kennis te vergaren en vaardigheden te leren. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen en me er volledig voor ingezet. Heembouw heeft altijd gestimuleerd door te leren. Die mogelijkheid hebben ze ook altijd aangeboden. Zodoende heb ik ook de opleiding assistent uitvoerder afgerond in de avonduren. Deze opleiding heeft mij vooral op organisatorisch gebied veel geleerd. Wel besefte ik dat ik graag wil blijven timmeren.

Bij een aannemer zat er dus voor mij, in mijn ogen, geen doorgroei meer in, maar doorgroeien wilde ik wel. Dus met de ervaring van 10 jaar bouwnijverheid op zak ben ik een eigen bedrijf begonnen. Dit is nu 4,5 jaar geleden. Nu kan ik dus goed de combinatie maken tussen de verantwoordelijkheden en het zelf realiseren van het werk. Zo kan ik in mijn vak mijn volledige passie kwijt. In deze 4,5 jaar heb ik al veel mooie werkzaamheden mogen verrichten. Een selectie van deze werkzaamheden vindt u op deze website.

Ik probeer mij op een goede manier te onderscheiden. Voor mij staat onderscheid voor kwaliteit. Dat waarborg ik door een goed product te leveren, netjes te werk te gaan en een goede service te verlenen.

Ik hoop op een prettige samenwerking.

Jordy-Duivenvoorde-2